Modalitati de plata:

La Dent Activ Clinic tinem cont de nevoia pacientilor de a avea acces la tratamente stomatologice de inalta calitate!

Pentru a veni in sprijinul acelora dintre pacienti care nu au alocata suma necesara restaurarii dentare de care au nevoie, am introdus modalitati de plata accesibile: plata in rate prin intermediul partenerului nostru – Banca Transilvania, dar si direct in clinica stomatologica!

Oferim astfel solutii financiare reale si imediate, tocmai pentru ca un element cum este costul tratamentului stomatologic sa nu mai fie un impediment in fata calitatii procedurilor dentare.

1. Plata cu cardul STAR BT in 3 rate fara dobanda

Plata tratamentelor/lucrarilor dentare se poate face acum  in rate fixe, fara dobanda, utilizand cardul Star BT.

Programul de fidelizare StarBt, initiat de Banca Transilvania, permite persoanelor fizice detinatoare ale unui card de credit BT, sa beneficiaze in cadrul Clinicii stomatologice DENT ACTIV CLINIC, de rate fara dobanda sau de puncte de loialitate care se acumuleaza. Cumparaturile la comerciantii parteneri aduc puncte suplimentare!

2. Plata in 3 rate egale direct in clinica DENT ACTIV

DENT ACTIV CLINIC iti ofera posibilitatea de a beneficia de intreg tratamentul stomatologic, achitand doar 50% din valoarea totala!

Pentru cealalta jumatate, iti ofera ocazia de a plati in 3 rate egale sau esalonat intr-o alta modalitate (pentru o perioada de pana la 90 de zile), prin semnarea unui angajament de plata, direct la sediul clinicii noastre (pentru tratamentele a caror tarife depasesc suma de 3000 lei)!

3. Plata integrala in avans

Daca costul tratamentului nu reprezinta un obstacol pentru pacienti, acestia beneficiaza inca de la inceput, de 5% – REDUCERE din costul integral al tratamentului, pentru plata integrala, in avans.