Abonamente Corporate

Odata cu modificarile aduse Codului Fiscal in anul 2017, companiile au posibilitatea de a introduce in pachetele salariale ale angajatilor, beneficii sub forma abonamentelor pentru ingrijirea dentara, cu privire la care exista o serie de facilitati fiscale, foarte importante pentru angajator.

 Astfel, conform prevederilor art.142 din Codul Fiscal, serviciile medicale furnizate sub formă de abonament, suportate de angajator pentru angajaţii proprii in limita echivalentului în lei al sumei de 400 euro/angajat/an sunt venituri asimilate salariilor care NU sunt cuprinse in baza lunara de calcul al contributiilor de asigurari sociale.

Abonamentele sunt in general flexibile si se diferentiaza in functie numarul de angajati, serviciile stomatologice fata de care acestia manifesta interes si, bineinteles, in functie de bugetul alocat de compania angajatoare.

Abonamentele DENT ACTIV CLINIC CORPORATE reprezinta o solutie financiara avantajoasa pentru companii, angajatii acestora putand beneficia de servicii stomatologice de top, cu tratamente la preturi preferentiale:

  • Tarifele abonamentelor DENT ACTIV CLINIC CORPORATE incep de la 5 euro/angajat/luna si cuprind discount-uri intre 10% si 50% pentru toata gama de servicii stomatologice;
  • Abonamentele corporate includ reduceri si facilitati si pentru membrii familiilor angajatilor ce beneficiaza de avantajul oferit de compania angajatoare;
  • Angajatii companiilor partenere beneficiaza de prioritate la programari si servicii de urgente stomatologice;
  • Fiecare angajat beneficiar al programului CORPORATE, primeste un CARD DE MEMBRU DENT ACTIV CLINIC – in parteneriat cu COMPANIA DUMNEAVOASTRA.

Vrei sa afli mai multe despre preturi si solutiile de finantare DENT ACTIV CLINIC?

Spune-ne care sunt nevoile tale de tratament pe adresa: [email protected] sau programeaza-ti o consultatie la nr. de telefon: 0746.912.922.