Despre noi

Activam zambete!

 

          Dent Activ Clinic – prima alegere a pacientilor care doresc sa beneficieze de interventii stomatologice moderne, cu rezultate excelente si pe termen lung!

          Pornind de la cele mai avansate principii si tehnologii, specialisti cu o vasta experienta in toate ramurile stomatologiei, va ofera intr-un singur loc, servicii complete de reabilitare dentara, folosind doar materiale de calitate si performante, in conditii de maxima prudenta a actului medical.
          Procedurile dentare sunt sigure si confortabile, fiind realizate cu cea mai noua tehnologie, certificata la standardele de calitate europene si internationale, in conditii stricte de curatare, decontaminare si sterilizare!
          Acordam permanent o atentie deosebita tuturor elementelor care definesc confortul si relaxarea pacientilor si punem pret pe comunicare si pe transparenta in ceea ce priveste etapele, modalitatea, durata si costul total al tratamentului.
          Suntem profesionisti, medici cu o bogata pregatire medicala, dar mai presus de toate suntem oameni si tratam fiecare pacient cu multa atentie, compasiune si blandete.
          Redefinim astfel relatia medic dentist-pacient si dezvoltam, cu empatie, rabdare si intelegere, un parteneriat pe termen lung!

De ce ne aleg clientii?

Clinica stomatologica DENT ACTIV CLINIC beneficiaza de un ambient placut si relaxant sI va asteapta cu oferte promotionale de nerefuzat care vizeaza programe de preventie dentara complet transparente si fara durere.

Zona Arcul de Triumf, Sector 1, Bucuresti, Str. Clucerului, nr. 59, Parter, Interfon 3.

Tratamentele se realizează cu TEHNICI SI APARATURA MODERNA, certificate la standardele de calitate europene si internationale.

TRANSPARENTA ACTULUI MEDICAL si PRETURI CORECTE – Medicul dentist va explica planul de tratament si, totodata, fiecare etapa in parte a actului medical.

Dent Activ Clinic va ofera posibilitatea achitarii serviciilor stomatologice in numerar, cu orice card bancar prin POS sau plata prin banca OP si Internet Banking.

De asemenea, aveti posibilitatea de a plati in rate egale cu dobanda zero.

Dent Activ Clinic reinventeaza relatia medic dentist – pacient, prin compasiune, respect reciproc, atentie si blandete – elemente integrate unui act medical modern, rapid si cel mai important – fara durere!

Echipa Dent Activ Clinic

Recomandari

Ai nevoie de ajutor?? Contacteaza-ne
Inainte de a incepe o conversatie, va rugam sa acceptati Politica de Confidentialitate.