Coroane de Zirconiu si Coroane de ceramica integrala EMAX- calitate si naturalete!

In clinica noastra stomatologica Dent Activ Clinic avem grija sa iti redam cel mai natural zambet cu ajutorul coroanelor dentare ceramice!

     Coroanele dentare sunt dispozitive protetice fixe, folosite cu rolul de a acoperi sau de a inveli complet un dinte afectat de carie, imbunatatind astfel estetica si functionalitatea dentara.

Atunci cand este afectata intreaga suprafata a dintelui, in proportie de peste 50% iar radacina este intacta, putem reconstitui dintele prin pivot si coroana dentara ceramica.

Realizarea coroanei se face in doar cateva sedinte.

     Coroanele dentare pot fi individuale, inlocuind un singur dinte, cat si solidarizate, formand o punte dentara. De asemenea, o coroana dentara poate fi atasata si unui implant.

FA O PROGRAMARE ACUM SI PROFITA DE PROMOTIE!

TIPURI DE COROANE DENTARE

Coroana ceramica pe suport de Zirconiu

null
Coroana dentara pe suport de Zirconiu este cea mai buna optiune pentru restaurarea dintilor posteriori, molari si premolari, fiind foarte rezistente la presiunea masticatorie.

Zirconiul este unul dintre aliajele care ofera rezistenta in timp la uzura, translucenta dintelui, aspectul si culoarea fiind asemanatoare dintilor naturali. Zirconiul reprezinta doar baza sau suportul peste care se adauga ceramice (portelan), la culoarea dintelui.

Acestea sunt obtinute printr-un procedeu de frezare computerizata a unui bloc din zirconiu, folosind tehnologia CAD/CAM.

Coroanele ceramice pe suport de zirconiu au devenit rapid populare si sunt optiunea pe care o aleg pacientii pentru ca sunt net superioare coroanelor ceramice pe suport metalic.

Zirconiul are biocompatibilitate totala cu gingia si structurile dentare, nu provoaca inflamatie, alergie si nu irita gingia, comparativ cu metalul. In timp, gingia are tendinta de a se retrage si astfel va aparea o margine inchisa la culoare la baza gingiei, ceea ce conduce la o afinitate mai mare pentru placa bacteriana in cazul coroanelor metalo-ceramice clasice.

Coroana integral ceramice EMAX

null
Coroanele din ceramica integrala presata EMAX sunt realizate fara suport metalic sau zirconiu, au rezistenta mare la fractura si sunt foarte estetice.

Acestea reprezinta nivelul de cel mai inalt grad.

Ele se utilizeaza la nivelul dintilor frontali, dinti cu anomalii de forma sau de culoare.

Un avantaj al coroanelor dentare integral ceramice este ca pot fi folosite si pentru reconstructia dintilor posteriori, molari si premolari care nu sunt distrusi in totalitate. In acest caz, sunt folosite incrustatiile din ceramica integrala inlay/onlay, popular plomba ceramica.

Incrustatia dentara integral ceramica este o alternativa calitativ superioara oricarei plombe clasice, utilizate cu succes in clinica noastra stomatologica.

plomba ceramica

Beneficiile Coroanelor de Ceramica - Zirconiu/EMAX