De ce sa alegi albirea Philips Zoom?

Folosim sistemul de albire Philips Zoom, deoarece este una dintre cele mai de incredere, cercetate si apreciate tehnologii de albire dentara, la nivel mondial.

Cand vine vorba de Philips Zoom, puteti fi siguri de rezultate spectaculoase, de un zambet instantaneu mai luminos si mai increzator!

Foloseste cea mai recenta si mai utilizata tehnologie de medicii stomatologi din intreaga lume, cu peste 10 milioane de proceduri la nivel mondial. Tratamentul dureaza doar 60 de minute si s-a dovedit ca albeste dintii cu pana la sase nuante!

Dintii sunt instantaneu mai albi si mai stralucitori!

Programeaza-te online si vei fi recompensat cu

10% din pretul consultatiei!

//

Albirea dentara/Tratamentul de albire in 4 pasi simpli:

1. Procedura incepe cu etapa de izolare a buzelor si a gingiilor;

2. Dentistul va aplica gelul de albire Zoom, care este special creat pentru a lucra cu lumina laser Zoom Teeth Whitening. Gelul si lumina lucreaza impreuna pentru a patrunde usor in straturile de suprafata ale dintilor;

3. Gelul se va aplica de patru ori, cu o durata de 15 minute/aplicare, albind dintii dupa fiecare ciclu de 15 minute;

4. Dupa terminarea celor patru sesiuni, dintii vor fi mai albi cu pana la 6 nuante, intr-o singura vizita.

Pentru un efect de lunga durata, este recomandata intretinerea rezultatului obtinut, prin continuarea procedurii de albire a dintilor acasa, in gutiere de albire. Un kit special cu gelul de albire Philips Zoom pentru albire dinti acasa, este disponibil in cadrul clinicii noastre.

Va rugam sa retineti ca, inainte de tratamentul de albire, respectiv cu o saptamana inainte, este obligatorie igienizarea dentara, prin: detartraj cu ultrasunete, periaj profesional si airflow.